Hund i skoven

Tag din hund med på ferie i Danmark

Når du har en hund, er det meget vigtigt enten at kunne tage den med eller at kunne få den passet, når du skal på ferie.

Men det er nu engang sjovest at have sin hund med. Og da det kan være et stort postyr at få den med ud at flyve, kan det være nemmere at tage på ferie i Danmark, hvor du bare kan have din hund med i bilen, når du kører afsted.

De fleste ejere hælder til at tage hunden med, hvis det kan lade sig gøre, da det nu engang er sjovest at være sammen med sin hund, og kan det lade sig gøre at få den med på ferie, er det jo klart at foretrække.

En lang række hoteller og kroer tillader hunde

Når du skal på ferie i Danmark med en hund, skal du altid holde øje med, om det enkelte hotel eller den enkelte kro tillader det. For du kan sagtens finde overnatningssteder, der ikke tillader dig at have hund med. Det står som regel specifikt i deres beskrivelse eller reglement, og det er godt at nærstudere det, hvis du ønsker at have hund med på ferie.

Husk også at vælge et hotel med fri WiFi, eller at tage dit Greentel abonnement med, hvor du har en god Greentel mobildækning, så du ikke skal risikere at være uden internet i en længere periode.

Nemt at have hunden med på camping

Hvis du ikke kan finde et hotel i det område, du gerne vil til, som tillader dig at have hund med på værelset, kan du jo også altid vælge at tage på camping i stedet for.


Der er rigtig mange campingpladser, der tillader dig at tage din hund med, og derfor kan det også være et godt sted for din hund at møde og lege med en masse andre hunde, da der er mange danskere, der vælger at kombinere hundeferie med campingferie.

Vi har mange skønne campingpladser i Danmark, så det burde ikke være et problem for dig at finde en plads i nærheden af det område, du gerne vil holde ferie i.Og det er heller ikke det store problem at finde en campingplads, hvor du kan have hund med. Hvis de ikke er interesseret i, at du tager din hund med, skal de nok gøre dig opmærksom på dette på deres hjemmeside.